Ansök senast 4 februari

Svenskspråkig studentmedarbetare

med känsla för sociala medier sökes

 
 

Brinner du för djur och natur, och skulle du vilja ha ett meningsfullt extrajobb under studierna? Vill du utveckla material för sociala medier och till våra svenska donorer? 
I så fall har vi precis rätt jobb för dig!


Beskrivning av arbetsuppgifter

Vi söker en studentmedarbetare som kan hjälpa organisationen att skapa innehåll och material för våra svenska givare. Du kommer att arbeta med både digital kommunikation och fundraising. I första hand ska du skapa innehåll till vår svenska Facebooksida och skicka ut våra svenska nyhetsbrev. Men du ska också löpande översätta och utveckla material till våra många svenska donorer och följare, och hålla vår svenska hemsida uppdaterad.

Utöver kommunikations- och fundraisingarbetet ska du även hjälpa till med administrativa uppgifter som rapportering till Frii och Insamlingskontrollen.

Den vi söker:

Vi söker dig som skriver och talar flytande svenska och läser andra eller tredje året på en högskoleutbildning, kanske inom kommunikation, marknadsföring eller it. Du är en god kommunikatör och kan skapa digitalt innehåll som når fram till vår målgrupp, särskilt via vår svenska Facebooksida. Du är bra på att uttrycka dig, är insatt i Photoshop och kan översätta texter från danska och engelska till svenska. Om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i innehållshanteringssystem och Mailchimp så är det ett plus.

Som person är du positiv, engagerad och utåtriktad. Du kan arbeta självständigt och med korta deadlines.

Du får:

  • Möjlighet att bidra till att göra skillnad för en av världens mest hotade djurarter, orangutangen
  • Möjlighet att jobba i en miljö där det finns utrymme för utmaningar
  • Ingående kunskap om arbetet med sociala medier
  • Ingående kunskap om att utveckla och skicka ut material till privata donorer
  • Möjlighet at sätta din prägel på kampanjer och ta ansvar på ditt område

Tjänsten omfattar cirka 15 timmar i veckan under tidsspannet 9–17 i hjärtat av Köpenhamn, och vi förväntar oss att du kan börja senast i början av mars. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Tina Skoglund på +45 53613906 eller mejla till ts@savetheorangutan.org

Ansökan och cv ska skickas till ts@savetheorangutan.org senast den 4 februari. Vi räknar med att hålla intervjuer i vecka 7 och 8.

Om oss

Orangutang Fonden arbetar med att hjälpa nödställda orangutanger och skydda deras hem i regnskogen på Borneo genom ett nära samarbete med våra indonesiska partner.

Vi har systerorganisationer i Sverige och England, där insamlingen sker under namnet Save the Orangutan. Vårt kontor ligger på Amagertorv i centrala Köpenhamn, där en liten men hängiven grupp anställda jobbar med att informera om orangutangens situation och samla in pengar till våra projekt på Borneo för att bevara den allvarligt hotade orangutangen och dess hem i regnskogen.


KONTAKTA OSS

Telefontid: mån-fre 9.30 - 15.00
E-post: info@savetheorangutan.se

Läs om oss som jobbar på kontoret >>