Genom att symboliskt adoptera en orangutang stödjer du rehabiliteringsarbetet av orangutangerna på rehabiliteringscentret Nyaru Menteng. Du är även delaktig i att trygga den vilda orangutangens framtid. För bara 100 kr i månaden kan du följa din lilla orangutang på sin resa mot ett nytt liv i frihet i Borneos regnskog! Adoptionen har ingen bindningstid vilket betyder att du alltid kan avsluta eller ändra din adoption när du vill. Nedan kan du klicka på orangutangerna för att läsa mer om deras bakgrund och personlighet.

Adoptera en orangutang till dig själv genom att fylla i formuläret nedan. Du kan även ge en julklappsadoption som gåva till någon här.Vad går ditt bidrag till som adoptant?
Alla orangutangerna på centret
Din adoption är symbolisk. Det betyder att du inte bara hjälper en orangutang utan alla de andra orangutangerna på rehabiliteringscentret på Borneo och de vilda bestånden.
Räddning av föräldralösa och nödställda orangutanger
Du bidrar till arbetet med att rädda, rehabilitera och återföra föräldralösa och nödställda orangutanger. Du bidrar också till att skydda regnskogen, så orangutangerna har kvar sin livsmiljö.
Förebyggande åtgärder genom information
Du bidrar till att sprida information om de akut hotade orangutangerna och deras försvinnande hem, samt om arbetet för att minimera hoten mot orangutangen.
Vad får du när du adopterar en orangutang?
När du adopterar en orangutang får du direkt per e-post ett adoptionsbevis och orangutangens bakgrundshistoria. 
Utöver detta skickar vi löpande uppdateringar om orangutangens liv och utveckling så du eller gåvomottagaren kan följa orangutangens liv på Nyaru Menteng.
Vi skickar ut uppdateringar fyra gånger per år. I augusti mottar du en videohälsning.
Du får också vårt nyhetsbrev, där du kan läsa om vårt arbete på Borneo och resultaten från detta. Vi kommer också med senaste nytt om orangutangerna och deras livsmiljö.