Save the Orangutan arbetar för att säkra de utrotningshotade orangutangernas överlevnad och bevara deras livsmiljöer. I detta ingår även att arbeta för en miljömässigt, ekonomiskt och socialt hållbar utveckling tillsammans med lokalbefolkningen.

Save the Orangutan är helt beroende av frivilliga bidrag. Med hjälp av hängivna bidragsgivare har vi i över 10 år arbetat för att säkra den vilda orangutangens överlevnad och bromsa skövlingen av orangutangens hem i regnskogen samt de övriga konsekvenser som följer då regnskogen försvinner.

Genom att testamentera till Save the Orangutan är du med och bidrar till att bevara de akut utrotningshotade orangutangerna samt den regnskog de lever i. Regnskogen och dess ekosystem har en oerhört viktig roll i att bevara livet på jorden. Genom att skriva in Save the Orangutan som arvtagare i ditt testamente kan du därmed bidra till orangutangerna och livet i regnskogen även efter din tid på jorden.

 

testamente

Du kan ladda ner vårt informationsbroschyr här
för att läsa mer om att testamentera till Save the Orangutan.

Juridisk hjälp när du vill skriva ett  testamente

Save the Orangutan har ett samarbete med Lavendla advokatbyrå som via oss erbjuder juridisk hjälp med testamente till rabatterat pris. Du kan läsa mer om samarbetet med Lavendla här.

Du är också alltid välkommen att kontakta oss på Save the Orangutan för mer information.

Tfn: 08-55 91 24 38
E-post: info@savetheorangutan.se
Organisationsnummer: 802435-6613
Plusgiro: 900142-1