Orangutangadoption - en betydelsefull gåva

Gör någon glad med en personlig gåva som varar länge och spider glädje hela vägen till Borneo. Genom att ge en symbolisk adoption i julklapp för bara 100 kr per månad bidrar du till att rädda föräldralösa och nödställda orangutanger och hjälper dem tillbaka till ett liv i regnskogen. Välj mellan tidsbegränsad eller löpande adoption.

Den lyckliga mottagaren av julklappen kommer inte att kontaktas av oss innan jul, så du behöver inte vara orolig att vi skulle avslöja din överraskning.

Klicka på orangutangen för att läsa mer om dem.


En julklapp innehåller:

  • Adoptionsbevis och bakgrundshistoria i PDF format som skickas direkt till din e-post efter beställning och som du kan skriva ut och lägga under granen.
  • Uppdatering om orangutangen till gåvomottagarens e-post – uppdateringarna skickas fyra gånger per år.

>> Glöm inte att fylla i gåvomottagarens mejladress i formuläret under mottagarens e-post så vi efter jul kan skicka ut adoptionsuppdateringar. Som beställare kommer du att motta alla adoptionsdokument samt kalendern till din adress ifall du gjort dessa tillval.

>> Om du inte mottar din beställningsbekräftelse inom ett par timmar efter beställning eller har ytterligare frågor kan du kontakta oss på: info@savetheorangutan.se eller telefonnummer: 08 5591 2438.