Ge en orangutang i julklapp

Varför inte glädja barn, vänner eller familj med en adoption i julklapp?

Gör någon glad med en personlig gåva som varar länge och gör ett positivt fotavtryck i världen. Genom att ge en adoption i julklapp bidrar du till arbetet med att rädda föräldralösa och nödställda orangutanger och hjälper dem tillbaka till ett liv i regnskogen som de förtjänar. 


 En julklapp innehåller:

  • ett adoptionsbevis, orangutangens bakgrundshistoria samt Save the Orangutans fina kalender för 2020. Detta skickas til dig per post.
  • Välkomstbrev i januari till gåvomottagarens e-post.
  • Uppdateringar till gåvomottagaren – februari, maj, augusti och november.

En julklappsadoption kostar:

  • 100 kronor i månaden
  • Välj antingen 3, 5 eller 12 månader
  • Eller en löpande gåvoadoption, som fortsätter till du väljer att avsluta den.

 

Vem vill du ge i julklapp?


Hope hittades ensam och skottskadad i ett nedbränt skogsområde. 
Idag trivs hon på Nyaru Mentengs skogsskola.

Läs mer om Hope.

Jelapat

Räddningen för Jelapat blev ett Facebook-inlägg. Han räddades från ett liv som illegalt husdjur och går nu i skogsskolan.

Läs mer om Jelapat. 

 

>> Som beställare kommer du att motta alla adoptionsdokument samt den extra julklappen till din adress. Den lyckliga mottagaren av julklappen kommer inte att kontaktas av oss innan jul, så du behöver inte vara orolig att vi skulle avslöja din överraskning. Men glöm inte att fylla i deras mejladress i formuläret under mottagarens e-post så vi efter jul kan skicka ut adoptionsuppdateringar om antingen Hope eller Jelapat.


>> Om du inte mottar din beställningsbekräftelse inom ett par timmar efter beställning eller har ytterligare frågor kan du kontakta oss på: info@savetheorangutan.se eller telefonnummer: 08 5591 2438.